Nyheter & artiklar

 • Enkel sommarskola för bättre stresstålighet

  Carolina Lundqvist

  Precis som en elitidrottare utvärderar sin säsong för att hitta sätt att träna smartare och förbättra sin idrottsprestation, så kan din semester bli ett gyllene tillfälle att förbereda dig för en stressfri nystart till hösten. Här kommer några enkla sommartips.

  Läs mer
 • Semester – en tid för relationen

  Liv Svirsky

  Så närmar sig semestern och med den inte sällan förhoppningarna om att hinna ifatt varandra igen efter en intensiv vår där parrelationen kanske inte hamnat högst på prioriteringslistan. Vad kan man då tänka på om man vill ge relationen goda förutsättningar? 

  Läs mer
 • Så njuter du lagom

  Karin Weman

  Lär dig att njuta lagom under semestern. I denna artikel skriver Karin Weman om hur du får till en hälsobalans utan pekpinnar.

  Läs mer
 • 7 tips för att komma ner i varv på semestern

  Gabriella Svanberg

  Sommaren närmar sig och det är för många tid för återhämtning. Under maj och juni har de flesta mycket att stå i och det är lätt att vara helt slutkörd när semestern väl börjar.

  Läs mer
 • Gruppaktiviteter för hälsan och nätverket

  Tennis, paddling, uteträning, promenader och pingis – det är bara några av de många hälsofrämjande gruppaktiviteter som BBN kan ta del av genom sitt hälsoarbete tillsammans med Health Competence.

  Läs mer
 • Återhämtning på arbetsplatsen – kostnadsfritt livewebinar

  Gabriella Svanberg

  I slutet av april lanserade vi för första gången ett livewebinar. Health Competence bjöd in hälsoexperten Gabriella Ringvall för att prata om den hybrida arbetsplatsen. Det blev en lyckad lansering och nu fortsätter vi med månadens livewebinar.

  Läs mer