Våra tjänster

Lönsam friskvård ska vara enkelt. Med vetenskapen, erfarenheten och Sveriges ledande experter med oss – tar vi fram de bästa friskvårdslösningarna för just din arbetsplats. Välj mellan ett färdigt hälsoprogram, eller bygg ihop en egen lösning tillsammans med oss. Vi har alltid en timmes kostnadsfri rådgivning. 

Våra hälsoprogram för företag & offentlig verksamhet

Jämför hälsoprogram

Tjänst Egen företagssida Digitala föreläsningar Digitala övningar Må-bra-paketet Utbildning i lönsammare friskvård Hälsoanalys & rapport Live webinar med hälsoexperter Hälsoutmaning
BAS (årslicens) Ingår Ingår Ingår          
SMALL Ingår Ingår Ingår Ingår        
MEDIUM Ingår Ingår Ingår Ingår Ingår Ingår    
HIGH Ingår Ingår Ingår Ingår Ingår Ingår Ingår Ingår
FLEX © Ingår Ingår Ingår Valfritt Valfritt Valfritt Valfritt Valfritt

Föreläsningspaket

 • Hälsa och hemarbete

  Health Competence

  Covid-19 har satt sina spår hos oss alla. Detta paket ger er verktygen att förstå både hur vi kan och varför vi ska tänka på vår hälsa i en hemarbetande miljö.

  Visa mer
 • Hälsoekonomi och psykologi

  Health Competence

  Möt två av landets ledande experter inom hälsoekonomi & psykologi. Lär er mer om vikten av investera i hälsofrämjande insatser.

  Visa mer
 • Styrketräna för bättre hälsa

  Health Competence

  Varför bör man styrketräna? Varför är det viktigare ju äldre man blir? Möt friidrottsikonen Mattias Sunneborn och professorn Michail Tonkonogi som ger er svaren.

  Visa mer
 • Ergonomi på arbetet

  Health Competence

  Har du ett kontorsjobb som bjuder in till mycket stillasittande? Då är detta paket något för dig! Du lär dig hur du kan arbeta ergonomiskt framför en dator och varför rörelsepauser är så viktigt. 

  Visa mer
 • Lär dig hantera stress

  Health Competence

  Vi lever idag i ett prestationsbaserat samhälle där ständig stress i vardagen har blivit ett folkhälsoproblem. I detta föreläsningspaket får ni veta allt om stress, hur det går att hantera och hur en en god hälsa kan motverka stress.

  Visa mer
 • Stress och sömn

  Health Competence

  Är du en av dem som lider av sömnbrist på grund av en stressad vardag? Eller vill du bara veta mer om både stress och sömn? Då är Gabriella Svanbergs kombinerade paket om stress och sömn något för dig! 

  Visa mer
 • Fokus och digital trötthet

  Health Competence

  Hur fungerar hjärnan egentligen vid fokus och vad händer efter en hel dag framför skärmen? Digital trötthet är ett vanligt förekommande vid kontorsjobb, något Gabriella Ringvall gärna pratar mer om i hennes föreläsningspaket. 

  Visa mer
 • Den livsviktiga sömnen

  Health Competence

  Är du en av dem som lider av sömnbrist eller behöver du tips på hur du enklare kan koppla av? Då är detta paket för dig som lär dig mer om sömn och varför den är så viktig för vårt välmående. 

  Visa mer
 • Hjärnpsykologi

  Health Competence

  Stress, dåligt fokus och brist på återhämtning? Missa inte Gabriella Svanbergs paket som ger dig alla byggstenar för att stimulera hjärnan och undvika överbelastning. 

  Visa mer

Enskilda tjänster