Health Competence

Livewebinar

Diskutera och ställ frågor i ett livewebinar med någon av våra hälsoexperter.
Från 7 500 SEK exkl. moms

Livewebinar

Boka in ett livewebinar med någon utav våra kunniga hälsoexperter

Ett livewebinar är ett effektivt sätt att skapa lärorika diskussioner på. Välj någon av våra hälsoexperter och kombinera gärna livewebinariet med en digital föreläsning för att inlärningen ska bli så givande som möjligt. Det kan handla om ämnen som till exempel: styrketräning, kost eller ergonomi.

Så fungerar det

Ett livewebinar innebär att ni får träffa någon av våra hälsoexperter online i realtid för till exempel konsultation, diskussion eller rådgivning under 30 minuter. Kombinationen av en digital föreläsning och ett webinar är ett oslagbart alternativ när det gäller kostnadseffektivitet och maximal nytta. Du kan använda tjänsten som en insats för medarbetare eller för ett specifikt behov i ledningsgruppen. Det beror helt på vad ni vill uppnå.

Fördelarna med livewebinar är många. Det är kostnadseffektivt, enkelt och det ger er helt andra repetitionsmöjligheter. Effekten och verkningsgraden av inlärningen är bättre vid webinar, eftersom det ger er möjlighet att repetera föreläsningen.

En digital föreläsning i kombination med ett webinar kostar endast 5 500 kr om ni är eller väljer att bli avtalskund till oss.

Vår rekommendation

Använd fysisk medverkan vid tillfällen såsom kick-offer och större events och använd digitala lösningar när det gäller kunskap.

Våra experter är bara en knapptryckning bort!

Kontakta oss