Om Health Competence

Health Competence är din proaktiva hälsopartner! Vi har samlat landets främsta expertteam inom hälsa och tillsammans sprider vi kunskap, inspirerande innehåll och aktiverar fler för att främja välmående hos både individer och företag. 
 

Vi är ett svenskt innovationsföretag med en tydlig ambition att skapa kraftfulla åtgärder mot den ökade ohälsan. Vårt utbud är utvecklat i nära samspel med både näringslivet och etablerade forskare inom hälsorelaterade områden. Utvecklingen är ett resultat av näringslivets efterfrågan för att skapa högpresterande och välmående medarbetare.

Sveriges Hälsoportal kan du enkelt plocka fram till frukostmötet eller fredagsfikan. Skaffa en årslicens, prova en enskild insats eller bolla hälsofrämjande idéer med oss över ett möte - vi är alltid intresserade av att lära känna nya kontakter och partners.

Boka ett möte med oss här!

Vi som arbetar på Health Competence

Över 40 hälsoexperter

I Sveriges Hälsoportal hittar du landets främsta samlade expertteam inom hälsa. Som kund hos oss kan du enkelt plocka fram rätt föreläsare till rätt tillfälle - till ett riktigt bra pris.

Digitala expertföreläsningar

Hos oss finns en stor digital kunskapsbank tillgänglig för både medarbetare och chefer. Allt material är utvecklat och producerat tillsammans med experterna. Skaffa en licens och få fri tillgång!

Ett brett utbud av hälsotjänster

Du som arbetsgivare har enkel tillgång till vårt enorma utbud av hälsotjänster. Boka allt från enstaka föreläsningar till långsiktiga hälsoplaner. Vi hjälper även till med specialanpassade upplägg.

Samarbeten & partners