Gabriella Svanberg

2024-02-08

Poddtips: Den hållbara hjärnan

Neuropsykolog Gabriella Svanberg är aktuell med ny podd tillsammans med föreläsaren och författaren Annika Kvist.

Vår hälsoexpert Gabriella Svanberg är nu aktuell med ny podcast med Annika Kvist som är föreläsare och författare. Du kan ta del av den här eller där poddar finns.

Den hållbara hjärnan podcast.png

I podden kombinerar de insikter från den senaste hjärnforskningen med den moderna livsstilen för att du ska få förståelse för hjärnan och dess begränsningar. När vi får förståelse för detta blir det enklare att fatta hjärnsmarta beslut och skapa en mer hållbar mental vardag med ökad energi och ökat välmående.

Genom insikter om hur hjärnan fungerar blir det enklare att sätta en riktning framåt för förändring och personlig utveckling, som är kopplad till det som är viktigt för just dig och ingen annan. Genom att ta kontroll över dina tankar får du också kontroll över ditt beteende och ditt liv.

Så, är du redo att ta kontroll över dina tankar, ditt beteende och påbörja resan till den du verkligen vill vara? Få extra inspiration och motivation för ett bättre mentalt mående? Då är denna podcast för dig. Häng med från början och utforska vägen mot en mer hållbar och stark hjärna!