Health Competence

MEDIUM

Ett passande hälsoprogram för företaget som vill bygga en god grund för hållbart hälsoarbete.

Beskrivning

Hälsoprogram MEDIUM är en bra lösning för företaget som vill uppmärksamma hälsa och stötta på era anställda. Här får ni goda förutsättningar att bygga upp både starka team och individer. MEDIUM passar bäst för företagen som vill sätta igång med ett hållbart hälsoarbete och inspirera era anställda.

Detta ingår

Hälsoprogram MEDIUM är perfekt för företaget som vill stötta och inspirera sitt team till att leva sunt. Med lättillgängliga och kostnadseffektiva tilläggstjänster är era möjligheter därefter obegränsade! I hälsoprogram MEDIUM är det enkelt att engagera hela teamet i hälsosatsningen eftersom det innehåller fler tjänster som både aktiverar och involverar medarbetarna.

Företag BAS

Som i alla våra hälsoprogram ingår företag BAS, en årslicens som innebär obegränsad tillgång till alla våra digitala föreläsningar och övningar. I företag BAS ingår:

  • Egen företagssida
  • Digitala föreläsningar
  • Digitala övningar
  • Artiklar & forskning
Må-bra-paketet

Må-bra-paketet är ett färdigt upplägg med föreläsningar, utskick av tillhörande hälsotips och livewebinars. Välj specifika fokusområden (t.ex. stress, sömn eller fysisk aktivitet) för just ditt team och väv in både kunskap och aktiviteter under 6 månader.

  • Webbaserad kick-off (ca 30 min)
  • 6 st hälsotips
  • 6 st digitala föreläsningar
  • 2 st livewebinar
Utbildning i lönsammare friskvård

Detta är en inledande utbildning i lönsammare friskvård för chefer och ledare. Här får ni en unik möjlighet att få en grundlig förståelse för vad hälsoekonomisk friskvård innebär. I utbildningen deltar även hälsoexperterna Anders Johrén och Karin Weman via länk.

Hälsoanalys och rapport

En hälsoanalys av samtliga medarbetare hjälper till att skapa en uppfattning om ert mående och tillstånd. Detta analysverktyg skapar ett systematiskt arbetssätt kring hälsa och arbetsmiljö.

 

PDF: Se presentationsmaterial och upplägg.
 

För er som ansluter till hälsoprogram MEDIUM blir det både enklare och billigare att kombinera programmet med våra andra tjänster. Bläddra mellan dessa nedan.

Hälsotjänster

Vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi in ett möte tillsammans.

Vill du ha mer info? Kontakta oss!