Markus Johannesson & Johan Fallby

Fallby och Johannesson lär ut om mental träning, ledarskap och att bygga team utifrån sina erfarenheter av elitidrotten men även utifrån den samlade forskningen

Markus Johannessons starka intresse för ledarskap började under hans aktiva fotbollskarriär, där han var lagkapten. Han har många utbildningar i bagaget, bland annat i form av situationsanpassad ledarskap, självledarskap och Organizational Behavior Management (OBM). Han är även fotbollstränare i Svenska Fotbollsförbundet.

Johan Fallby är en av våra främsta experter inom ämnet idrottspyskologi och har bland annat tidigare varit idrottspsykologisk rådgivare i Svenska Fotbollsförbundet. Han har gedigna akademiska meriter via Halmstad Högskola, skrivit flera böcker och har även en grundutbildning inom KBT. Fallby har själv en idrottsbakgrund som landslagsspelare i bordtennis. Som Idrottspsykolog har han förutom SVFF även arbetat med Djurgårdens IF i Allsvenskan. Fallby arbetar idag som Idrottspsykolog åt fotbollsklubben FC Köpenhamn och arbetar aktivt med såväl seniorverksamheten som med akademin.