2024-08-12

Kampanj: Höstens roligaste hälsoutmaning

Just nu har vi kampanj på hälsoutmaningar. Behåll semesterglöden på kontoret med höstens roligaste hälsoutmaning!

Vi hoppas att du känner dig både utvilad och energifylld efter sommarens lediga dagar. Nu är det hög tid att planera för hösten och vinterns proaktiva hälsoinsatser! Vi på Health Competence står redo med en rad effektiva verktyg som kommer boosta både välmåendet och arbetsglädjen på ditt företag.

Begär kostnadsfri demo, rådgivning eller offert

Bjud in sommarens energi och glädje till din arbetsplats med vår unika hälsoutmaning! En teamskapande aktivitet som sträcker sig över 6 veckor. Just nu får du:

  • Peppig kickoff: Vi pratar om effekterna av fysisk aktivitet och hur hälso-utmaningen kan bidra till ökat både fysiskt och mentalt välmående för dig som medarbetare.
  • Samla poäng i appen: Utmaningen går ut på att samla poäng i Twiik-appen genom att logga fysisk aktivitet, göra övningar och ta del av kunskapshöjande föreläsningar.
  • Lagtävling: Varje individ loggar själv sin aktivitet, men det är en lagtävling så det gäller att få med alla i laget för bästa placering. 10-15 deltagare/lag rekommenderas.
  • Health Competence coachar: I utmaningen är Health Competence coach och skickar meddelanden och uppgifter till deltagare i appen för att göra den extra levande och rolig.

Kampanjpris: 249:- per medarbetare (min. 10 000:- per utmaning). Kampanjen gäller för beställning & kontakt innan 1 september 2024.

Varför välja Health Competences hälsoutmaning?

Vi kombinerar aktivitet med kunskap för bästa effekt. Upptäck skillnader på flera plan genom att arbeta förebyggande med både mental, social och fysisk hälsa.

Hos oss finns ett brett utbud av verktyg och vetenskapligt beprövade metoder för att ditt företag ska kunna arbeta med proaktiv hälsovård på ett enkelt och hållbart sätt.

Du behöver bara 1 proaktiv hälsopartner: här i Sveriges Hälsoportal hittar du allt inom förebyggande hälsovård under ett och samma tak.

>> Läs mer här om hur medarbetarna på Skruf upplevde hälsoutmaningen med oss i artikeln: "En ny nivå av gemenskap".

Begär kostnadsfri demo, rådgivning eller offert